Bacalao fra Puerto Rico kan ligne på den vi kjenner fra Portugal, men den inneholder kapers og avokado i tillegg og det smaker kjempegodt til. Den er dessuten praktisk å servere til mange, siden alt tilberedes i samme gryte.
2 ss olivenolje
1 løk i strimler
4 fedd hvitløk, finhakket
500 g poteter i terninger
500 g utvannet klippfisk i serveringsstykker
2 bokser hakkede tomater
1 chili, finhakket
1 neve finhakket, fersk koriander
2 ss skiver pimentfylte grønne oliven
1 ss kapers, skylt
1 ts tørket oregano
2 ss fiskefond, ev. buljongterning
Vann, etter behov
Ev. salt og pepper
1 avokado i terninger
![Bacalao fra Puerto Rico Bacalao fra Puerto Rico](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1070131-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Varm olje i en gryte, tilsett løk og rør av og til, til den er myk, ca. 2 minutter. Tilsett hvitløk og stek videre under omrøring i 1 minutt.
Tilsett poteter, fisk, tomater, chili, koriander, oliven, kapers, oregano og rør det sammen. Om blandingen virker tørr, kan du tilsette litt vann. Dekk til og la det småkoke i ca. 20 minutter, til potetene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper og rør inn avokado rett før servering.
Du finner flere oppskrifter fra Karibia HER.
![Bacalao fra Puerto Rico Bacalao fra Puerto Rico](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1070132-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.