Fylt kyllingfilet

Kyllingfilet er alltid godt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av den enn å steke den i panna og her er en fylt variant, som vi synes smaker deilig.

6 kyllingfileter

1 glass god pesto

1 glass finhakket soltørket tomat

100 g finhakket fetaost

Litt peppermiks

6 skiver gulost, gjerne vellagret

12 baconskiver

Legg kyllingfiletene mellom 2 lag plast og bank dem til 1/2 cm tykkelse. Smør på et tynt lag med pesto, legg på finhakket soltørket tomat og fetaost.

Fylt kyllingfilet før de rulles sammen

Dryss over peppermiks og legg på en skive gulost, gjerne vellagret. Rull sammen kyllingfiletene og bind rundt med baconskiver.

Fylt kyllingfilet før steking
Fylt kyllingfilet før steking

Stekes i ovnen på 180 g i ca 30 minutter, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.

Fylt kyllingfilet serveres med f.eks. bakte småtomater, søtpotetmos, stekt sopp og blomkål.

Fylt kyllingfilet
Fylt kyllingfilet

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese