Hot cajunsuppe med kylling

Hot cajunsuppe med kylling varmer godt, med sin cajunsmak og finhakket chili. Jeg har brukt syltet chili, men du kan også bruke fersk eller tørket.

3 kyllingfileter

2 skrelte epler i terninger

2 finhakkede løk

Litt smør til steking

1 ts kajennepepper

3 ss cajunkrydder

1 finhakket hvitløk

1 glass (eller 2 bokser) hakkede tomater (helst Mutti)

2 dl vann

2 grønnsaksbuljongterninger

3 dl fløte

3 finhakkede, syltede chili. La det koke i 10 minutter

Sukker, salt og pepper

1 neve finhakket persille eller koriander 

Sprøstekt bacon

Ev. en klatt rømme

Stek kyllingfileter, epler  og løk i litt smør. Tilsett cajunkrydder, kajennepepper, hvitløk, hakkede tomater, vann, grønnsaksbuljongterninger, fløte og chili. La det koke i 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn persille eller koriander ved servering.

Hot cajunsuppe med kylling serveres med godt brød, sprøstekt bacon og ev. en klatt rømme.

Hot cajunsuppe med kylling
Hot cajunsuppe med kylling

Du finner flere spennende matoppskrifter fra USA her.


Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese