Dillpannacotta med laks og lakserogn

Dillpannacotta med laks og lakserogn er en lekker og velsmakende forrett. Den kan med fordel gjøres nesten klar dagen i forveien og bare pyntes med laks, rogn og dill rett før den skal serveres. Oppskriften er passe til 4 personer.

2 ark gelatin

3 dl fløte

2 dl crème fraiche

2 ss revet pepperrot (fås på tube)

1 ss finhakket rødløk

2 ss hakket dill

Salt

100 g røykelaks (eller ørret)

1 ss lakserogn

1 neve fersk dill

Legg gelatinen i kaldt vann i 10 minutter. Varm 1/2 dl av fløten i en kjele, klem vannet ut av gelatinen og løs den opp i den varme fløten. Fjern fra platen så snart gelatinen har løst seg opp. Bland den varme fløteblandingen med resten av fløten, crème fraiche, pepperrot, dill og rødløk. Smak til med salt. Fordel blandingen i glass og sett kaldt i noen timer. Skjær laksen i små biter og topp glassene med den og rogn. Pynt dillpannacotta med laks og lakserogn med litt fersk dill.

Dillpannacotta med laks og lakserogn
Dillpannacotta med laks og lakserogn

Du finner masse oppskrifter på velsmakende, både spennende og mer tradisjonelle forretter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese