HER FINNER DU BÅDE TRADISJONELLE OG MER SPENNENDE FORSLAG TIL FORRETTER
- Baba ganoush
- Baconsalat med sennepsdressing
- Basturma
- Bentes gratinerte rekerett
- Biff- og baconsalat med balsamicodressing
- Biffsalat
- Biffsalat med krutonger
- Blåskjell med karri og deilig skalldyrsaus
- Blomkål- og squashsuppe
- Blomkålsalat med bacon
- Blomkålsuppe
- Blomkålsuppe med parmesan og sprøstekt bacon
- Bruschetta – deilig smak av Italia
- Cabaret
- Cajunstyle kyllingsuppe
- Caprese burrata
- Carpaccio
- Carpaccio
- Carpaccio av hval
- Carpaccio av laks
- Carpaccio fritt etter originalen fra Venezia
- Ceviche
- Ceviche
- Ceviche av laks
- Ceviche av laks (Salma)
- Dansk smørrebrød med leverpostei
- Dillpannacotta med laks og lakserogn
- Dillpannacotta med ørret, ørretrogn og reker
- Egg- og baconsalat av vaktelegg, med sennepsvinagrette
- Eggesalat
- En smakfull forrett med fisk og skalldyr
- Ertesuppe av møljekraft og bayonneskinke
- Ertesuppe som mormor lagde den
- Et lettvint italiensk spekefat
- Fersk suppe med sur og søt saus og klot
- Ferske vårruller
- Filippinsk salat
- Filopakket fiken med chèvre
- Fiskesuppe med selvfisket fangst på hytta
- Gambas al ajillo
- Gambas al ajillo, som stefaren min lager den
- Gazpacho
- Gratinert hummer – hummer thermidor
- Gratinert løksuppe
- Gratinerte blåskjell
- Gratinerte sjøkreps
- Gresk salat
- Grillet hvit asparges i parmaskinke med hollandaisesaus
- Grøntrand
- Gulasjsuppe
- Hot cajunsuppe med kylling
- Hummersuppe med laks
- Hvitløksreker fra Hawaii
- Indisk salat med mangodressing
- Indiske reker
- Italiensk forrett med argentinske villreker eller scampi
- Japansk fiskesuppe med tofu og omelett
- Kabaret eller aspik
- Karibisk rekecocktail
- Kremet blomkålsuppe med bacon
- Kremet fiskesuppe
- Kremet laksesuppe
- Kremet soppsuppe
- Kveitesuppe
- Kyllingsalat med kiwibær, bønnespirer og reddikspirer
- Kyllingsalat med krutonger
- Laks med hjemmelaget teryiakisaus
- Laks og nudler som i Østen
- Lakseforrett med reker, rogn og pepperrotkrem
- Laksemousse
- Laksesuppe
- Lettvinn kyllingsuppe med karri
- Leverpostei – paté
- Linsesuppe
- Løksuppe med focaccia
- Lun soppsalat med karamelliserte valnøtter
- Mammas krabberisotto
- Mammas minestronesuppe
- Måsegg til frokost
- Minas gulrotsuppe
- Mousselinegratinerte krepsehaler
- Ordførerens rekesuppe
- Ørretforrett – lettvint og godt
- Ørretrøre med rogn til forrett
- Østers
- Østers med bringebærvinaigrette
- Pære- og blåskimmelgratinert hummer
- Parmesangratinert hummer
- Pasta Alfredo med kylling
- Pasta med trøffel og fløtesaus
- Pastaputer med sitronsaus og trøfler
- Pestomarinerte argentinske villreker
- Potet- og purresuppe
- Rakfisktartar – eller rakfisk for ferskinger
- Ravioli med ricotta, sopp og bacon
- Ravioli med soppfyll og salviesmør
- Red curry fiskesuppe
- Rekecocktail med smak av Østen
- Rekecocktail med sting
- Rekecocktail med sting og avokadokrem
- Rekerisotto
- Risotto
- Rødkålsalat fra Korea
- Røkt ørretkrem
- Romanescosuppe
- Rømmegrøt – hjemmelaget selvfølgelig
- Røykelaks med Skagensalat
- Salat fra Midt-Østen
- Salat med appelsin og karridressing
- Salat med bær og sprøstekt parmaskinke
- Salat med biff og bacon
- Salat med kylling og peanøttsaus
- Salat med spiselige blomster
- Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
- Sellerirotsuppe
- Skagenrøre
- Søtpotetsuppe med smak av Thailand
- Spicy, tomatisert laksesuppe
- Squashsuppe
- Syltet laks
- Tabascosild
- Tarte tartin med sjalottløk
- Terteskjell
- Thaifiskesuppe
- Thaifiskesuppe
- Thailandsk kyllingsuppe
- Thaisild
- Tiropitakia
- Tom kah gai
- Tomatbruschetta
- Tomatisert fiskesuppe
- Tomatisert fiskesuppe med laks
- Tomatsuppe med bacon
- Tomatsuppe med egg
- Tunfisk på japansk vis
- Tunfisktataki
- Tyrkisk pastasalat
- Varmrøkt pepperlaks med spennende tilbehør
- Västerbottenpai med bacon, purre og løk
- Velkomstmat
- Vietnamesisk kalvebiffsalat
- Vietnamesisk salat
- Vietnamesisk salat med nuoc namdressing
- Vitello tonnato
- Vitello tonnato
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.