Thaiwraps med kylling

Tortillalefser kan brukes til mer enn taco og her har du en variant med thaismak. Denne oppskriften er passe til 2 pers.

2 kyllingbryst i strimler

1 finhakket løk

1 pose Paneng red curry eller en annen wok-saus du liker

8 minitomater, delt i 4

1/2 agurk i strimler

Litt finstrimlet salat

Fersk koriander

1/2 lime i båter

Fres kylling og løk i litt olje. Tilsett posen med woksaus. La det koke i noen minutter.

Dressing:

1 dl yoghurt

1/2 cm hvitløk fra tube

1/2 lime, kun saften

Varm tortillaene i folie i ovnen på 150 grader i 15-30 minutter.

Legg tortilla på en tallerken. Fordel kyllingblandingen over , sammen med salet, agurk og tomat. Risle litt dressing på toppen og noen blader koriander.

Rull sammen og kos deg. Serveres med en limebåt.