Thaiwraps med kylling

Thaiwraps med kylling er en velsmakende rett for hele familien. Tortillalefser kan brukes til mer enn taco og denne retten kan erstatte fredagstacoen med stort hell. Denne oppskriften er passe til 2 pers.

4 kyllingbryst i strimler

2 løk, finhakket

2 pose Paneng red curry eller en annen wok-saus du liker

16 minitomater, delt i 4

1 agurk i strimler

Litt finstrimlet salat

Fersk koriander

1 lime i båter

Fres kylling og løk i litt olje. Tilsett posen med woksaus. La det koke i noen minutter.

Dressing:

2 dl yoghurt

1 cm hvitløk fra tube eller glass

1 lime, kun saften

Varm tortillaene i folie i ovnen på 150 grader i 15-30 minutter.

Legg tortilla på en tallerken. Fordel kyllingblandingen over , sammen med salet, agurk og tomat. Risle litt dressing på toppen og noen blader koriander.

Rull sammen og kos deg. Serveres med en limebåt.

Thaiwraps med kylling
Thaiwraps med kylling

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese