Tortillalefser kan brukes til mer enn taco og her har du en variant med thaismak. Denne oppskriften er passe til 2 pers.
2 kyllingbryst i strimler
1 finhakket løk
1 pose Paneng red curry eller en annen wok-saus du liker
8 minitomater, delt i 4
1/2 agurk i strimler
Litt finstrimlet salat
Fersk koriander
1/2 lime i båter
Fres kylling og løk i litt olje. Tilsett posen med woksaus. La det koke i noen minutter.
Dressing:
1 dl yoghurt
1/2 cm hvitløk fra tube
1/2 lime, kun saften
Varm tortillaene i folie i ovnen på 150 grader i 15-30 minutter.
Legg tortilla på en tallerken. Fordel kyllingblandingen over , sammen med salet, agurk og tomat. Risle litt dressing på toppen og noen blader koriander.
Rull sammen og kos deg. Serveres med en limebåt.