Gambas al ajillo

Gambas al ajillo er en nydelig forrett, lunsjrett, eller den kan være en del av et tapasmåltid. Denne oppskriften gir 4 forretter.

40 argentinske villreker

1 rød chili, finhakket

1 finhakket løk

8 hvitløksfedd i skiver

4 soltørkede tomater, finhakket

2 dl olivenolje

Stek alt i en stekepanne til rekene skifter farge.

Tilsett i 2 dl fiskekraft og hakket persille. Fordel i 4 porsjonsformer.

Brød/loff til å dyppe i himmelsk god kraft.

Gambas al ajillo
Gambas al ajillo

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese