Gambas al ajillo er en nydelig forrett, lunsjrett, eller den kan være en del av et tapasmåltid. Denne oppskriften gir 4 forretter.
40 argentinske villreker
1 rød chili, finhakket
1 finhakket løk
8 hvitløksfedd i skiver
4 soltørkede tomater, finhakket
2 dl olivenolje
Stek alt i en stekepanne til rekene skifter farge.
Tilsett i 2 dl fiskekraft og hakket persille. Fordel i 4 porsjonsformer.
Brød/loff til å dyppe i himmelsk god kraft.
![Gambas al ajillo Gambas al ajillo](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/92A1C12B-8F06-4B67-8799-4AECD7CDA49A.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.