Gratinerte sjøkreps er en helt fantastisk god forrett, som jeg virkelig anbefaler. Meny selger ofte fersk sjøkreps i helgene.
12 sjøkreps
200 g smør
1 liten potte finhakket, fersk estragon
1 ss tørket estragon
2 lime, saften og revet skall
Bland sammen smør, estragon lime og revet limeskall.
Legg krepsene på magen, del dem i to og ta ut tarmen (eller be dem gjøre det for deg i fiskedisken). Ta ut paven, eller kapp av hodet, som jeg har gjort her.
Legg krepsen på et stekebrett, kledd med bakepapir og legg på smørblandingen.
Sett dem i ovnen på grillfunksjon i 5 minutter. Pynt med litt estragon og limebåter. Server gratinerte sjøkreps med aioli og godt brød.
![Sjøkreps før gratinering Sjøkreps før gratinering](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/B042D465-9C77-401F-950C-F6BD02A7F338.jpeg?resize=700%2C465&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
![Gratinerte sjøkreps Gratinerte sjøkreps](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/44D63C2A-D140-4A92-8998-F3AEA0115C8E.jpeg?resize=700%2C465&ssl=1)