Hoagie rolls med biff

Hoagie rolls med biff er en deilig lunsj eller kveldsrett og jeg lager dem gjerne, hvis jeg har biffrester fra dagen før. Om du ikke vil bruke tid på bakingen, kan du bruke baguetter eller mini flutes i stedet.

Hoagie rolls:

500 g hvetemel

3,5 dl lunkent vann (37 grader)

2 ss sukker

1 pakke tørrgjær

1 ts salt

80 g kaldt smør i terninger

Elt alt godt sammen i kjøkkenmaskin i min. 10 minutter. Dekk bollen med et klede og hev til dobbel størrelse, ca. 1 time. Elt deigen sammen igjen, del den i 8 biter og form til avlange brød på denne måten: Bruk så lite mel som mulig til utbakingen, for jo mer mel du tilsetter, jo seigere blir hoagie rollene.

Klapp hver deigbit flat, til et rektangel med tykkelse på ca 1 cm. Legg dem med langsiden mot deg. Brett den nederste tredjedelen til midten og brett deretter den øverste fjerdedelen (som en konvolutt) mot midten og trykk forsiktig for å forsegle. Snu deigen 180 grader, så den siste bretten vender bort fra deg og gjenta brettingen. Det du gjør er å brette deigen inn i seg selv. Legg hånden forsiktig over midten av deigen, og uten å trykke/trykke ned, rull deigen forsiktig frem og tilbake for å forsterke forseglingen og rull den ut til en stokk. Om nødvendig, klyp sømmen forsiktig sammen. Ta tak i endene og trekk dem forsiktig utover for å hjelpe til med å strekke ut deigen ca. 2-3 cm.

Stapp endene under hoagie rollen, så de ikke synes og legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir. Legg fuktet plastfolie over og la dem heve igjen til dobbel størrelse, ca. 45 minutter. Stek hoagie rolls i ca. 20 min. til de er gyllenbrune og la dem avkjøles, før du skjærer dem opp på langs og fyller dem med godsaker.

Hoagie rolls med biff:

Hoagie rolls (ev. baguetter eller miniflutes)

Indrefilet av storfe (rester av gårsdagens middag)

Løk og paprika, som er surret i litt smør og blitt litt mykt

Tomat

Reven ost

Del brødene nesten igjennom på langs, legg i kjøtt, løk, paprika, tomat og ost. Stek i ovnen på 200 grader i 15 min. og server med ønsket saus, f.eks. chimichurry, som du finner oppskrift på HER.

 

eller mango- og karridressing, som du finner oppskrift på HER.

 

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese