Indiske reker er en helt nydelig forrett og den er enkel å lage. Denne oppskriften er passe til 4 personer. Jeg bruker argentinske villreker, som er veldig lik scampi.
20 rå, argentinske villreker
4 ss limesaft
1 ts salt
2 ss fersk, finhakket koriander
1 ts chilipulver
3 ss nøytral olje
1 ts knust hvitløk
1 1/2 ts brunt sukker
Om villrekene har skall på, skal det tas av. Ta ut strengen ved å lage et snitt langs ryggen og trekke den ut.
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en ildfast bolle og rør godt sammen. Legg i villrekene og la det stå kaldt i min. 1 time, så smakene får satt seg. Sett bollen i ovnen på 250 grader i ca 10 – 15 minutter. Rør rundt et par ganger i løpet av stekingen. Fordel de indiske rekene asjetter og server. Det passer godt med nanbrød til indiske reker og gjerne litt yogurt.
![Indiske reker Indiske reker](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/0AEE152C-B19C-44D2-8EFE-8D3A758F013C.jpeg?resize=750%2C422&ssl=1)
Du finner masse spennende oppskrifter fra India HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.