Innbakt kyllinglårfilet med duchessepoteter og blåskimmelsaus smaker veldig godt og kan gjerne serveres til gjester. Oppskriften er passe til 4 personer.
Kylling:
600 g kyllinglårfilet eller brystfilet
1 skive serranoskinke per filet
Pepper
Krydre kyllingen med pepper. Rull inn hver filet med skinke og stek dem i smør, til skinken er gyllen og sprø og fileten er gjennomstekt, men ikke tørr.
Sausen:
2 finhakkede løk
2 ss smør
3 dl chablis
2 laurbærblader
2 ss kyllingfond
150 g blåskimmelost
5 dl fløte
1 ss konjakk
Løken blankes mør i smør. Tilsett hvitvin og laurbærblader og la det koke inn til grøtkonsistens. Tilsett fløte, kyllingfond, konjakk og osten. Kok i noen minutter, til sausen får fin konsistens.
Du finner oppskrift på duchessepoteter HER.
Serveres med grønnsaker etter eget ønske.
![Innbakt kyllinglårfilet med duchessepoteter og blåskimmelsaus Innbakt kyllinglårfilet med duchessepoteter og blåskimmelsaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/p1010529-2016656-6-1542179783415.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.