Karamellkaker kan ligne litt på havreflarn, men jeg synes de smaker mye bedre. Dette er en av de eldste småkakene i den gamle håndskrevne kokeboka mi.
4 dl sukker
1 dl fløte
1 dl sirup (varmes)
3 dl smeltet smør
4 dl havregryn
4 dl mel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Bland alt sammen og sett med to skjeer på bakepapirkledd stekebrett. Sett dem med god avstand, for de flyter utover ved steking.
Stekes på 180 grader i 10 min og avkjøles helt, før de flyttes over i tett boks.
I tillegg til at karamellkaker smaker godt til kaffen, er de også perfekt tilbehør til dessert, f.eks. iskrem, multekrem etc.
![Karamellkaker Karamellkaker](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1060830-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.