Kylling i rosépeppersaus er en velsmakende rett, som er rask å lage. Oppskriften er passe til 4 personer, dersom kyllingfiletene er store. Bruk ev. flere fileter, dersom det er nødvendig, ca. 200 – 230 g per pers.
4 store kyllingfileter
1 stor boks kremfløte
1 ss (eller mer om du vil) hel rosépepper (helst syltet, men tørket går også bra)
1/2 dl soyasaus
Kyllingfiléten deles i brunes på begge sider i smør. Tilsett fløte, rosépepper og soyasaus. Om sausen virker for lys, kan den også få litt sukkerkulør. Det hele får koke til kyllingen er gjennomstekt, uten å være tørr og sausen har tyknet. Smak til om den trenger mer salt, da tilsetter du mer soyasaus.
Kylling i rosépeppersaus med stekt sopp, valgfrie poteter eller ris, og blomkål eller brokkoli. Pynt med litt urter. Jeg har brukt brønnkarse her.
![Kylling i rosépeppersaus Kylling i rosépeppersaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/1873C3D6-2FF8-4E28-B12F-777ECEAE7FA4-scaled.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.