Kyllingsalat med karri og ananas smaker godt på brødskiva, rundstykket eller i en baguette. Jeg synes det kan være godt å lage pålegg selv og denne kyllingsalaten, med god smak av karri, er nok en favoritt.
2 kyllingbryst
1 pose majones
3 ss rømme
1 ss karri
1/2 sitron, saften
1 klype tørket chili
1 boks ananas, finhakket
1/2 rødløk, finhakket
2 ss bladpersille, finhakket
Salt og pepper
Stek kyllingbrystene og del dem i terninger. Bland alle ingrediensene i en bolle. Den blir bare bedre av å stå litt i kjøleskapet og kan gjerne lages dagen i forveien.
![Kyllingsalat med karri og ananas Kyllingsalat med karri og ananas](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/9E780ABF-A301-400A-A8ED-CD022D9B31C1.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)