Lettvinn eplekake

Lettvinn eplekake er helt super når du får overraskende besøk eller har dårlig tid og har lyst på noe godt. Denne eplekaka er saftig og deilig smak av kanel.

150 g mel

150 g sukker

1/2 ts bakepulver

150 g smør

2 egg

Bland det tørre i en bolle. Visp eggene lett sammen, smelt smøret og rør alt sammen. Fordel blandingen i en smurt, ildfast kakeform.

2 epler

2 ss sukker

1 ts kanel

Skrell eplene og del dem i små terninger, dryss over sukker og kanel, og bland godt. Fordel eplene over kakerøra og stek på 175 grader i 30 minutter. Sjekk med en stekepinne at røra er gjennomstekt. Dryss over litt perlesukker som pynt.

Lettvinn eplekake
Lettvinn eplekake

 

Server lettvinn eplekake med krem, vaniljesaus eller iskrem. Du finner oppskrift på en deilig vaniljeis her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese