Mammas kalkun med waldorfsalat og fløtesaus smaker veldis godt. Det geniale med retten, er at du lager kjøttet og sausen i samme kjele.
1 kalkunbryst
1 boks rømme
Melk til det akkurat dekker kalkunen
50 g brunost
1 kyllingbuljongterning
3 ss tyttebærsyltetøy
Maisenna
Krydre kalkunbrystet med salt og pepper og brun det i en stekepanne med en god klatt smør.
Legg kalkunen i en kjele. Kok ut av panna med vann. Vannet helles over i kjelen, sammen med rømme, og melk til det akkurat dekker kalkunen. Tilsett brunost, kyllingbuljongterning og tyttebærsyltetøy. Kok brystet ferdig i sausen. Ta opp og del i skiver. Jevn sausen med maisenna.
Server mammas kalkunfilet med fløtesausen og waldorfsalat, som du finner oppskrift på HER
![Mammas kalkun med waldorfsalat og fløtesaus Mammas kalkun med waldorfsalat og fløtesaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/4CDF2051-9F8E-4747-AE21-5D95CBF10276.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.