Iskremdagen

Iskremdagen nytes i Tyskland i dag og det finnes vel ikke et land i verden uten en eller flere varianter av iskrem. Jeg synes vi skal benytte muligheten til å feire dagen hos oss også og om du vil lage den selv, finner du deilige varianter på bloggen, f.eks. disse.

Iskremdagen

Iskremdagen nytes i Tyskland i dag og det finnes vel ikke et land i verden uten en eller flere varianter av iskrem. Jeg synes vi skal benytte muligheten til å feire dagen hos oss også og om du vil lage den selv, finner du deilige varianter på bloggen, f.eks. disse.

Frisk spinatdagen

Frisk spinatdagen markeres i Tyskland hvert år og det er ikke uten grunn. Spinat er både sunt og godt. Du finner flere varierte oppskrifter med spinat HER.

Frisk spinatdagen

Frisk spinatdagen markeres i Tyskland hvert år og det er ikke uten grunn. Spinat er både sunt og godt. Du finner flere varierte oppskrifter med spinat HER.

Frisk spinatdagen

Frisk spinatdagen markeres i Tyskland hvert år og det er ikke uten grunn. Spinat er både sunt og godt. Du finner flere varierte oppskrifter med spinat HER.

Baguette med karrikylling

Baguette med karrikylling er en deilig lunsjrett. Du kan enten kjøpe ferdige baguetter, eller lage dem selv. Jeg baker alltid en stor porsjon og legger halvstekte i fryseren, så de smaker helt nybakte igjen etter en tur i ovnen. Kyllingsalaten: 2 kyllingbryst 1 pose majones 3 ss rømme 1 ss karri 1/2 sitron, saften 1 klype tørket chili 1 boks ananas, finhakket 1/2 rødløk, finhakket 2 ss bladpersille, finhakket Salt og pepper Stek kyllingbrystene og del dem i terninger. Bland alle ingrediensene i en bolle. Del baguetter på langs, legg på et salatblad og kyllingsalaten på den nederste delen. Legg på sprøstekt bacon og pynt med friske grønnsaker. Legg på den øverste delen av baguetten. Server gjerne baguette med karrikylling sammen med ovnsbakte småpoteter. Du finner oppskrift på baguetter her. Ovnsbakte poteter finnes i mange varianter på bloggen, du finner du oppskrift på en variant her.
Baguette med karrikylling
Baguette med karrikylling
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis. Du kan også følge bloggen på Facebook.

Republikkens dag i Irak

Republikkens dag i Irak feires med at skoler har stengt og de fleste har fri.

Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.

Du finner spennende mat fra Irak HER.

Republikkens dag i Irak

Republikkens dag i Irak feires med at skoler har stengt og de fleste har fri.

Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.

Du finner spennende mat fra Irak HER.

Republikkens dag i Irak

Republikkens dag i Irak feires med at skoler har stengt og de fleste har fri.

Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.

Du finner spennende mat fra Irak HER.

Iraks nasjonaldag

Iraks nasjonaldag feires 3. oktober til minne om frigjøringen fra Stor-Britannia i 1932.

Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.

Du finner spennende mat fra Irak HER.