Iskremdagen nytes i Tyskland i dag og det finnes vel ikke et land i verden uten en eller flere varianter av iskrem. Jeg synes vi skal benytte muligheten til å feire dagen hos oss også og om du vil lage den selv, finner du deilige varianter på bloggen, f.eks. disse.
Iskremdagen
Iskremdagen nytes i Tyskland i dag og det finnes vel ikke et land i verden uten en eller flere varianter av iskrem. Jeg synes vi skal benytte muligheten til å feire dagen hos oss også og om du vil lage den selv, finner du deilige varianter på bloggen, f.eks. disse.
Frisk spinatdagen
Frisk spinatdagen markeres i Tyskland hvert år og det er ikke uten grunn. Spinat er både sunt og godt. Du finner flere varierte oppskrifter med spinat HER.
Frisk spinatdagen
Frisk spinatdagen markeres i Tyskland hvert år og det er ikke uten grunn. Spinat er både sunt og godt. Du finner flere varierte oppskrifter med spinat HER.
Frisk spinatdagen
Frisk spinatdagen markeres i Tyskland hvert år og det er ikke uten grunn. Spinat er både sunt og godt. Du finner flere varierte oppskrifter med spinat HER.
Baguette med karrikylling

Republikkens dag i Irak
Republikkens dag i Irak feires med at skoler har stengt og de fleste har fri.
Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.
Du finner spennende mat fra Irak HER.
Republikkens dag i Irak
Republikkens dag i Irak feires med at skoler har stengt og de fleste har fri.
Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.
Du finner spennende mat fra Irak HER.
Republikkens dag i Irak
Republikkens dag i Irak feires med at skoler har stengt og de fleste har fri.
Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.
Du finner spennende mat fra Irak HER.
Iraks nasjonaldag
Iraks nasjonaldag feires 3. oktober til minne om frigjøringen fra Stor-Britannia i 1932.
Hvete, bygg, ris og dadler er hovedingredienser i irakisk mat. Sau og geit er det vanligste kjøttet, men de spiser lam, kyr, kylling, fisk og kamel også. Kjøttet kuttes vanligvis i strimler, tilberedes deretter med løk og hvitløk, eller hakkes og serveres med ris.
Du finner spennende mat fra Irak HER.