Pasta med kalkun og tomater er nydelig restemat. Denne oppskriften kan også lages med kylling og er passe til 4 personer.
400 g kalkunrester
Litt olje til steking
1 finhakket løk
20 minitomater, delt i 2
2 finhakkede hvitløksfedd
1 ss kyllingfond
2 ss finhakket, soltørket tomat
2 ss oliven i skiver
Italiensk krydderblanding
Salt og pepper
1 neve bladpersille
Ev. litt parmesan
Blank løken i oljen før du tilsetter hvitløk, tomater, fond og krydder. La det kose jeg noen minutter, så tomatene går i oppløsning. Tilsett soltørka tomat, oliven og kjøtt og la det frese i noen minutter, før dy drysser over litt hakke bladpersille.
Server med ønsket pasta, kokt etter anvisning på pakka og kanskje litt revet eller høvlet parmesan.
![Pasta med kalkun Pasta med kalkun](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1090089.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.