Rakfisktartar – eller rakfisk for ferskinger

Rakfisktartar er rakfisk for nybegynnere. Jeg har ikke vokst opp med rakfisk, og har ikke hatt noe spesielt godt forhold til den. Når jeg har fått det servert, har jeg spist, men ikke med noen stor glede. Da jeg smakte denne forretten, opplevde jeg for aller første gang at jeg faktisk likte rakfisk, så den kan virkelig anbefales nybegynnere. Rakfisktartar er enkel å lage også. Oppskriften er passe til 4-6 personer.

200 g middels lagret rakfisk, finhakket

15 cm purre, finhakket

3/4 beger rømme

Nykvernet pepper

Bland alt sammen og smak til med pepper. Server rakfisktartar med et salatblad og noe sprøtt eller litt godt brød.

Rakfisktartar
Rakfisktartar

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese