Rødløkskompott til fjærkre og julemat

Rødløkskompott til fjærkre og julemat passer godt til jul, men er også deilig til mange kjøttretter resten av året. Den smaker et fantastisk til andebryst, gås og kalkun.

2 rødløk

1 ss smør

2,5 dl rødvin

1 bit kanelbark

2,5 ss sukker

1 laurbærblad

1 stjerneanis

Del rødløk i båter og fres dem i litt smør. Tilsett rødvin, sukker, laurbærblad, stjerneanis og kanelbark. La det koke uten lokk til det er igjen 1/3 og det har blitt tyktflytende.  Fjern kanelen, stjerneanisen og laurbærbladet før servering.

Rødløkskompott til fjærkre og julemat
Rødløkskompott til fjærkre og julemat

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese