Rødløkskompott smaker godt til mange slags kjøttretter og spesielt godt til grillmat og pølser. Den bør helst serveres lun.
2 ss smør
4 rødløk i strimler
2 ss brunt sukker
0,6 dl god balsamicoeddik
0,5 dl rødvin
La løken surre i smøret til den blir myk, men ikke skifter farge. Tilsett sukker, la det smelte og glasere løken. Tilsett rødvin og balsamico og la det koke til væsken har fordampet.
![Rødløkskompott Rødløkskompott](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/9E540909-1BC6-4719-AED9-59C8B9882F60.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.