Salat med biff og bacon er perfekt, om du har rester etter biffmiddagen. Jeg liker å legge salat på fat i stedet for i en bolle, men det er selvfølgelig opp til enhver.
Salat revet i passe biter
Vårløk i fine strimler
Agurk i små terninger
Minitomater, delt i fire
Biffkjøtt i terninger
Sprøstekt smårettbacon (jeg tar det i en form i ovnen, helt uten ekstra fett)
Mais
Pinjekjerner
Reven ost (jeg liker en vellagret, men om du heller vil ha vanlig gulost, kan du bruke det)
Legg alt lagvis, i den rekkefølgen du ønsker, eller bland sammen i en bolle.
Sett fram en god olivenolje og en balsamicoeddik og la hver enkelt forsyne seg selv.
Du finner flere oppskrifter på spennende og velsmakende salater fra fjern og nær HER.
![Salat med biff og bacon Salat med biff og bacon](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/IMG_9864.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.