Salsa verde betyr grønn saus på spansk. Du finner variasjoner av grønn saus i både Spania, Italia, Frankrike, Tyskland og Mexico. Denne salsaen passer veldig godt til grillmat, lam og fisk og er både sunn og god.
1 neve bladpersille
1 neve basilikum eller mynteblader
2 fedd finhakket hvitløk
1 finhakket sjalottløk
2 fedd finhakket hvitløk
1 ts finhakket chili (eller mindre, om du ikke liker så sterk mat)
1 ss kapers
3 ss hvitvinseddik
1 dl god olivenolje
Alt kjøres i foodprosessor. Smak til med salt og pepper. Salsaen kan gjerne lages i forveien og settes kaldt til den skal brukes.
![Salsa verde Salsa verde](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1020103-1200x800-1.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere spennende sausoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.