Sangria smaker godt som velkomstdrink, men passer også godt som kosedrikke på varme sommerkvelder. Denne oppskriften er til ca. 6 personer, som velkomstdrikke.
1 liter spansk rødvin
1 dl spansk brandy
1 kanelstang
1/2 liter sitronbrus
Frukt og bær etter eget ønske. Jeg har brukt eple, appelsin, jordbær, bringebær og blåbær.
Dag 1:
Bland rødvin, brandy og kanelstang. Sett kaldt over natten.
Vask og rens bærene og legg dem i fryseren.
Dag 2:
Skrell og kutt all frukten i terninger. Det er viktig å fjerne det hvite skallet på appelsinen, så den ikke gir bitter smak til sangriaen.
Legg frukt og bær i rødvinsblandingen, fyll på brusen og server sangria iskald.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.