Kveite er en fantastisk fisk. En kveitekotelett passer perfekt til personer som ikke kan fordra bein, siden beinet ligger midt i koteletten og er lett å fjerne. Denne varianten får ligge i saltlake og kose seg, før den legges på grillen. Tilbehøret smaker så godt, at du ikke kommer til å savne saus til.
Lag saltlake av:
1/2 ltr. vann
40 g salt
1 laurbærblad
Rør sammen til saltet er oppløst og legg kveiteskivene i saltlaken i 15 minutter.
Ta opp kveita av saltlaken og tørk den godt. Smør kveita med olivenolje og hvitløk fra tube. Dryss på Santa Marias Seafood & Fishkrydder og grill kveita i 2-3 minutter på hver side.
Server kveita med trøffel- og baconpotetmos, som du finner oppskrift på HER.
og smørdampede grønnsaker, som du finner oppskrift på HER.
Pynt med dill og limebåter.
![Grillet kveite med spennende tilbehør Grillet kveite med spennende tilbehør](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/B7B1B765-2813-4D5F-9050-258966602361.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.