Sjokoladepynt til kaker eller desserter

Sjokoladepynt ser mer avansert ut enn det er. Jeg pleier å lage opp litt, når jeg først er i gang og oppbevarer det i tett boks i kjøleskapet til jeg skal bruke dem.

Smelt ønsket sjokolade i en bolle over varmt vannbad. Hell sjokoladen utover et bakepapir, bre den litt ut med slikkepotten og dryss på ønsket pynt. Jeg har brukt pistasjnøtter, kakestrøssel og rasberry crumble. Sett sjokoladepynten kaldt til den har stivnet helt, før du brekker det i passe stykker.

Vaniljeis med pasjonsfruktsaus og sjokoladepynt
Vaniljeis med pasjonsfruktsaus og sjokoladepynt

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Sjokoladepynt
Sjokoladepynt

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese