Sjokoladeterrin kan minne om sjokoladepudding. Den er mektig, så en liten bit er nok per person.
200 g kokesjokolade
1 dl kremfløte
3 egg
30 g sukker
Litt salt
80 g smør
30 g sukker
Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett fløten. Pisk sammen eggene og tilsett sukker. Sil eggeblandingen over i sjokoladeblandingen. Tilsett salt, smeltet smør og mel og bland godt. Hell over i en brødform, som er dekket med bakepapir. Sett formen i ovnen i vannbad på 160 grader i 30 minutter.
Avkjøl til dagen etter. Pyntes med f.eks. coulis og friske bær.
![Sjokoladeterrin Sjokoladeterrin](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/AD6A97F1-DBBE-4172-A8D0-D249696B3A8D.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.