Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones er en favoritt hos oss. Fersk tunfisk smaker nydelig og kan sikkert falle i smak hos gjester som egentlig ikke liker fisk også. Denne varianten med sprøstekte potetsticks, tunfiskmajones og asparges kan gjerne serveres til gjester.
Start med tunfiskmajonesen:
1 pose majones
1 boks tunfisk i gelé
1/2 lime
1 ss grov sennep
Bland alt og la det stå kaldt til den skal serveres.
Oppskrift på potetsticks finner du HER.
Tunfisk:
Tunfisken krydres med salt og pepper og grilles på sterk varme som en biff (ca. 2 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen).
Server med tunfiskmajonesen, potetsticks og smørdampede asparges. Jeg har lagt en kvast timian på toppen.
Du finner flere spennende, velsmakende og varierte retter med tunfisk og andre fiskeslag her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.