Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones er en favoritt hos oss. Fersk tunfisk smaker nydelig og kan sikkert falle i smak hos gjester som egentlig ikke liker fisk også. Denne varianten med sprøstekte potetsticks, tunfiskmajones og asparges kan gjerne serveres til gjester.
Start med tunfiskmajonesen:
1 pose majones
1 boks tunfisk i gelé
1/2 lime
1 ss grov sennep
Bland alt og la det stå kaldt til den skal serveres.
![Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2018/12/03165016/dsc_0786-2016656-12-1488096901633.jpg?resize=700%2C465&ssl=1)
Oppskrift på potetsticks finner du HER.
![Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2018/12/03165017/dsc_0790-2016656-12-1488096934895.jpg?resize=700%2C465&ssl=1)
Tunfisk:
Tunfisken krydres med salt og pepper og grilles på sterk varme som en biff (ca. 2 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen).
Server med tunfiskmajonesen, potetsticks og smørdampede asparges. Jeg har lagt en kvast timian på toppen.
![Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/E9A52B47-F805-4001-B032-F343BD15883D.webp?resize=700%2C465&ssl=1)
Du finner flere spennende, velsmakende og varierte retter med tunfisk og andre fiskeslag her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.