Tyttebærsaus lages på de deilige stekerestene etter f.eks. filet av vilt. Det er viktig at viltet har fått steke i smør. Sausen er så rask å lage, at du gjør det mens kjøttet hviler.
3 dl fløte
2 ts fungi soppsaus eller soyasaus
4 ss tyttebær, rørte
1 ts frisk timian (ev halve så mye tørket)
salt
pepper
Kok ut stekepannen med fløte etter du har stekt biff av vilt i den (elg, hjort, rådyr etc.).
Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la trekke i 5-7 min. Smak til med salt og pepper.
![Tyttebærsaus Tyttebærsaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/10165-p1000157-2016656-9-1511508115245.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere spennende sausoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.