Bakt sjalottløk smaker nydelig til stekte kjøttretter. Prøv den gjerne som tilbehør til grillmaten, eller til en deilig biff.
4 store sjalottløk, med skallet på.
1/4 dl grovt havsalt
1/4 dl solsikke- eller raps
En kvast frisk rosmarin
Bland salt og olje i en liten, ildfast form. Legg på rosmarin og sett løken oppa. Dekk formen med folie og bak løken i ovn ved 180 grader i ca. 1 time. Løken skal bli helt myk. Klem løken ut av skallet ved servering.
![Bakt sjalottløk Bakt sjalottløk](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/7440f-p1000531-2016656-12-1508923250849.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.