Bakt sjalottløk

Bakt sjalottløk smaker nydelig til stekte kjøttretter. Prøv den gjerne som tilbehør til grillmaten, eller til en deilig biff.

4 store sjalottløk, med skallet på.

1/4 dl grovt havsalt

1/4 dl solsikke- eller raps

En kvast frisk rosmarin

Bland salt og olje i en liten, ildfast form. Legg på rosmarin og sett løken oppa. Dekk formen med folie og bak løken i ovn ved 180 grader i ca. 1 time. Løken skal bli helt myk. Klem løken ut av skallet ved servering.

Bakt sjalottløk
Bakt sjalottløk

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese