Thaiwok med kylling er rask å lage og smaker godt. Du kan justere styrken med mer chili, om du liker det litt hot.
4 kyllingfileter i strimler
1 løk i strimler
2 finhakkede hvitløk
1 finhakket chili
3 finstrimlede vårløk
1 ss revet ingefær
1 boks kokoskrem
2 dl kyllingbuljong
2 ss fishsauce
1 lime, kun saften
Litt finhakket koriander
Varm olje i en stekepanne eller wok på middels sterk varme, og stek kyllingstrimlene til de begynner å få en gyllen farge. Tilsett løkstrimler, hvitløk, chili, vårløk og ingefær. Hell på kokoskrem og kyllingbuljong. Kok opp, og tilsett fishsauce og limesaft. La det koke i ca. 5 minutter. Rør inn finhakket koriander og server thaiwok med kylling sammen med ris.
Du finner masse spennende mat fra Thailand her.
![Thaiwok med kylling Thaiwok med kylling](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/A9F563C2-24F8-48B3-A145-C6D6436CF2FB.jpeg?resize=700%2C465&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.