Fajitanachos med kylling

Fajitanachos er en skikkelig koserett og denne varianten med kylling, er en av spesialitetene til sønnen min.

3 kyllingbryst i terninger

2 ts salt

2 ts chilipulver

1 ts pepper

2 ts hvitløkspulver

2 ts spisskummen

3 ss olje

1 løk i strimler

4 fedd finhakket hvitløk

3 strimlede paprika

Saften av 1 lime

1 pose tortillachips

1 pakke strimelt pepper Jack ost

2 dl reven vellagret cheddarost

Legg kyllingbryst i en bolle og tilsett salt, pepper, chilipulver, hvitløkspulver og spisskummen.

Stek kyllingen i 2 ss olje, til den ikke er rosa lenger. Legg den over i en bolle og stek løken i noen minutter i 1 ss olje i samme gryte. Tilsett hvitløk og paprika og la det steke med i et par minutter, før du blander det sammen med kyllingen og tilsetter limesaft.

Legg halvparten av tortillachipsene i en ildfast form. Legg på halvparten av kyllingblandingen og topp det med pepper Jack- og cheddarost. Gjenta med resten av ingrediensene.

Fajitanachos stekes på 180 grader, til osten har smeltet. Det tar ca. 15 minutter. Server med rømme, salsa og guacamole.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese