Baguettepizza er en kjapp lunsj-, kvelds- eller middagsrett, som kan varieres i det uendelige og om nødvendig tilpasses hver enkelt av de som skal spise. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
![Baguettepizza før steking Baguettepizza før steking](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/680EE5ED-6109-433B-84E9-96052F804EC8.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
2 baguetter
1 boks pizzasaus fra Mutti
1 pakke salami, spekeskinke eller annet kjøttpålegg.
Ost etter eget ønske
1 boks ananas
Del baguettene på midten og deretter på langs, så hver baguett blir det i fire. Smør på pizzasaus. Legg på ost, pålegg og ananas. Om du vil ha på ekstra krydder, kan du gjerne det. Stekes midt i ovnen på 225 grader til osten er gyllen.
![Baguettepizza klar til servering Baguettepizza klar til servering](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/8B182334-6D21-4B70-9F25-A708462D860E.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Baguettepizza smaker godt både varm og kald og er super til turmat. Den kan også med stort hell serveres i barnebursdag, eller som nattmat.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.