Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli er perfekt grillmat. Potetene gjør seg selv i ovnen, aiolien kan lages i forveien eller kjøpes ferdig, så da er det bare å passe på grillspydene og maisen på grillen.
De fleste har vel hørt om chili Claus og hans galskap med å spise sterk chili som underholdning. I kjølvannet av berømmelsen, har han også lansert diverse chiliprodukter, bl.a. krydder. Han klassifiserer produktene i vindstyrke, fra 5 til 15, hvor 5 er helt spiselig og 15 kun er for de aller tøffeste.
![Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/8AD65BE3-99B3-4700-BEEC-86F81608612E.jpeg?resize=400%2C267&ssl=1)
Her har jeg brukt det ene krydderet hans, som heter sweet scorpion grill mix og har vindstyrke 7.
Del rødløk, paprika og biff i passe munnfullbiter og tre dem på grillspyd. Smør dem med litt nøytral olje og krydre dem med sweet scorpion.
Båtpoteter:
Risle litt olivenolje i en langpanne, del potenene i båter, legg dem i langpanna, ta på salt og pepper, risle over litt mer olje og sette dem i ovnen på full guffe. Når de begynner å få litt farge, skrus varmen ned til 200 grader og la dem steke til de er sprø utenpå og myke inni.
Serveres med aioli, som du finner oppskrift på HER.
![Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/81C542DF-87B8-4305-85E9-45289B73A3FB.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.