Dirty potatoes med spareribskjøtt er en variant av dirty fries, hvor jeg har laget retten av båtpoteter i stedet for pommes frites. Den er super å lage når du har rester etter spareribs. Spareribskjøttet er plukket av bena og fordelt over potetene, sammen med mais, løk og ost. Deretter har jeg gratinert den deilige koseretten i ovnen. Jeg har servert det sammen med noen klatter rømme.
200 g poteter per person, delt i båter
Olje til steking
Spareribskjøtt, plukket av bena
Litt BBQ-saus, jeg foretrekker Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar
1/2 rødløk per person
Mais
Revet ost
Fordel potetbåter i en ildfast form, riske over olje og bland godt. Krydre ev. med litt salt og sett dem i ovnen på full guffe, mens du gjør klar resten av ingrediensene.
Når potetene begynner å få farge, tilsettes rødløken og stekes videre i 15 minutter på 200 grader.
Dryss over maisen, fordel kjøttet over og risle over litt BBQ-saus, før du drysser over revet ost. Stek videre på 200 grader, til osten er smeltet og gyllen.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.