Grillet tunfisk med potet- og tomatsalat

Grillet tunfisk med potet- og tomatsalat

Grillet tunfisk med potet- og tomatsalat er et komplett måltid, selv om det kun er to elementer. Oppskriften er passe til 4 – 6 personer.

Potet- og tomatsalat:

1 kg kokte minipoteter

2 ss kapers

20 minitomater, delt i 2 eller 4 avhengig av størrelsen

ss oliven i skiver

1/2 dl god olivenolje

1 god neve bladpersille, finhakket

2 ss tomat og balsamicoeddik

Salt og pepper

Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. Middelhavspotetsalat smaker godt kaldt, men aller best når den fortsatt er varm eller lunken.

Tunfisken:

200 – 250 g tunfisk per person.

Salt og pepper

Krydre tunfisken med salt og pepper og grill eller stek den som en biff. Den skal være litt rosa i midten, så det holder at den stekes eller grilles 2 minutter på hver side.

 

 

Grillet tunfisk med potet- og tomatsalat
Grillet tunfisk med potet- og tomatsalat

 

Du finner flere spennende potetvarianter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.