Advent – vi pynter og gleder oss til jul

Advent – vi pynter og gleder oss til jul og det er koselig i mørketiden. Jeg bruker en god del tid på pynting og juleforberedelser. Jeg synes alltid det er morsomt å finne frem adventseskene og glede meg over alt jeg ikke har sett på et år.

Spisestue pyntet til advent
Spisestue pyntet til advent

Her har jeg lagt på brikker fra Black Design og pyntet med en koselig juledekorasjon fra den lokale Interflorabutikken min.

Advent - vi pynter og gleder oss til jul
Advent – vi pynter og gleder oss til jul

De vakre juletrærne og de søte musene har jeg kjøpt hos Karjolen. Det fine med dem, er at de i tillegg til adventstiden, passer godt som juledekorasjon også.

Advent - vi pynter og gleder oss til jul

Jeg synes det er hyggelig å pynte i entreen og på gjestedoen også. Det trenger ikke å være så mye, bare et lite snev av lilla og litt levende lys.

Advent - vi pynter og gleder oss til jul

Jeg kjøper alltid lilla asaleaer til advent. Jeg synes det er den vakreste av alle juleblomster. Når jeg har pyntet ferdig, er det bare å tenne det første lyset og glede seg til masse hyggelig matlagning og noen fredelige dager i slutten av desember.

 

Du finner flere interiørtips her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese