Thai grønn curry med kylling og brekkbønner er en lettvint og smakfull kylling- og bønnecurry. Oppskriften er passe til 4 pers.
800 g kyllingfilet i terninger
Litt nøytral olje
4 strimlede rødløk
4 ss Thai green curry paste
2 bokser kokoskrem (ev. kokosmelk)
300 g brekkbønner
2 ss finhakket ingefær
2 fedd finhakket hvitløk
Litt frisk, finhakket koriander
Stek kyllingfilet i olje til de er lett brune. Tilsett rødløk, Thai green curry paste, kokoskrem (ev. kokosmelk), brekkbønner, ingefær og hvitløk. Kokes i 10 minutter, før du strør over finhakket koriander og serverer den med ris.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
800 g karbonadedeig 2 egg 1 ts salt 1 ts pepper 2 ts tørket basilikum 2 ts tørket oregano 1 ss finhakket frisk basilikum 1 ss worcestersaus 2 dl revet parmesan 2 fedd finhakket hvitløk Start med å spe karbonadedeigen med egg, salt, basilikum, oregano, pepper, basilikum, worcestersaus, parmesan og hvitløk. Når deigen er rørt godt sammen, formes den til 4 burgere og stekes i en blanding av rapsolje og smør. Som tilbehør, bruker vi pitabrød, råkost ev. ruccola, tomater, agurk og rødløk i tynne skiver. Vi bruker også parmesanpoteter, som du finner oppskriften på 














