Bønneragu passer til det meste av hvit fisk og stekt kjøtt.
1 boks bønnemiks
1 boks hakkede tomater
2 løk i strimler
1 boks bønnemiks
1 boks hakkede tomater
2 hvitløk, finhakkede
2 ss kylling- eller grønnsaksfond
1 gul paprika i store terninger
1 neve finhakkede urter, f.eks, persille, oregano eller timian
Salt og pepper
Fres løken i litt olje. Tilsett hvitløk, fond og hakkede tomater. La det småkoke i minimum 15 minutter, gjerne lenger. Tilsett paprika, bønner og urter og la det få et oppkok. Smak til med salt og pepper.
![Bønneragu Bønneragu](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1050219-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.