Carpaccio av tunfisk

Carpaccio av tunfisk smaker godt som forrett, til lunsj, som en del av et antipasti- eller tapasmåltid. Retten passer også som deilig, sval kosemat på varme sommerkvelder.

400 g tunfiskfilet

4 ss olivenolje av god kvalitet

4 ss limesaft

1 ss pepper, grovknust

2 ts salt

Pynt:

Kjørvel

Grønne erter, kokt raskt opp og skylt under kaldt vann

Babyleafsalat

Parmesan, skjært med ostehøvel

Legg tunfiskfileten i fryseren ett par timer. Ta den ut og skjær den i syltynne skiver med skarp kniv. Bre skivene utover 4 tallerkener eller et fat og dryss over salt og pepper.

Bland olivenolje og limesaft og drypp blandingen over fisken, før du lar fisken hvile i kjøleskap 20 minutter. Pynt med parmesan, salat, erter og kjørvel og server.

Carpaccio av tunfisk
Carpaccio av tunfisk

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese