Ørretrøre i mørdeigsformer

Ørretrøre i mørdeigsformer er en super liten rett, som passer til koldtbord, tapas eller som en del av et festmåltid.

100 g røkt ørret, delt i små terninger

100 g kremost, romtemperert

1 lite glass rød rogn

3 ss rømme

2 ss sitronsaft

1 ts dijonsennep

1 eple i små terninger

3 ss gressløk, finhakket

2 ss dill, finhakket

Rør alt sammen og smak til med sitronsaft, sennep og nykvernet pepper.

Servering:

24 – 30 mini mørdeigsformer fra matbutikken (eller lag selv)

1 glass ørretrogn

Dill

Fordel ørretrøren i formene, legg på 1 ts ørretrøgn på hver og pynt med dill.

Ørretrøre i mørdeigsformer
Ørretrøre i mørdeigsformer

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese