Carpaccio

Carpaccio er laget av rått kjøtt. Om du ikke liker rått kjøtt, eller ikke får tak i, kan du bruke roastbeef.

Carpaccio er en nydelig forrett og kan varieres etter humør og fantasi. Det viktige er at kjøttet er av god kvalitet. Denne gangen har jeg bedt Meny om å skjære ferdige okseskiver for meg. Da får jeg det fordelt på plastark, som er passe til en person. Jeg beregner ca. 100 g per person.

Tynne skiver oksekjøtt av god kvalitet

Pistasjkjerner

Parmesanskiver

Basilikumblader

Olivenolje av god kvalitet

Balsamico

Flaksalt og pepper

Legg okseskivene utover tallerkener. Fordel hakkede pistasjkjerner, parmesan og basilikumblader over. Ved servering, risles det over litt god olivenolje og en tyktflytende balsamico. Til slutt har retten fått et dryss nykvernet salt eller flaksalt og pepper.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese