Couscoussalat

Couscoussalat kan nytes alene, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.

Couscous:

2 dl couscous

3 dl vann

2 ss kylling- eller grønnsaksfond

Hell couscous, vann og fond i en kjele, kok opp og la stå under lokk til væsken har trukket inn i couscousen. Rør om og avkjøl.

Salaten:

Kald couscous

1 rødløk, finhakket

1 agurk i terninger

2 tomater i terninger

200 g fetaost i terninger

1,5 dl god oliven i skiver

Dressing: 

1/2 dl god olivenolje

1 ss rødvinseddik

Salt og pepper

Bland salaten i en bolle. Bland ingrediensene til dressingen, smak til med salt og pepper og hell den over salaten.

Server couscoussalat med godt brød. Du finner brødoppskrifter fra fjern og nær her.

Couscoussalat
Couscoussalat

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese