Couscoussalat kan nytes alene, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.
Couscous:
2 dl couscous
3 dl vann
2 ss kylling- eller grønnsaksfond
Hell couscous, vann og fond i en kjele, kok opp og la stå under lokk til væsken har trukket inn i couscousen. Rør om og avkjøl.
Salaten:
Kald couscous
1 rødløk, finhakket
1 agurk i terninger
2 tomater i terninger
200 g fetaost i terninger
1,5 dl god oliven i skiver
Dressing:
1/2 dl god olivenolje
1 ss rødvinseddik
Salt og pepper
Bland salaten i en bolle. Bland ingrediensene til dressingen, smak til med salt og pepper og hell den over salaten.
Server couscoussalat med godt brød. Du finner brødoppskrifter fra fjern og nær her.
![Couscoussalat Couscoussalat](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1100326.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.