Thai grønn curry med kylling og brekkbønner

Thai grønn curry med kylling og brekkbønner er en lettvint og smakfull kylling- og bønnecurry. Oppskriften er passe til 4 pers.

800 g kyllingfilet i terninger

Litt nøytral olje

4 strimlede rødløk

4 ss Thai green curry paste

2 bokser kokoskrem (ev. kokosmelk)

300 g brekkbønner

2 ss finhakket ingefær

2 fedd finhakket hvitløk

Litt frisk, finhakket koriander

Stek kyllingfilet i olje til de er lett brune. Tilsett rødløk, Thai green curry paste, kokoskrem (ev. kokosmelk), brekkbønner, ingefær og hvitløk. Kokes i 10 minutter, før du strør over finhakket koriander og serverer den med ris.

 

Thai grønn curry med kylling og brekkbønner
Thai grønn curry med kylling og brekkbønner

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese