Thaiwok med kylling

Thaiwok med kylling er rask å lage og smaker godt. Du kan justere styrken med mer chili, om du liker det litt hot.

4 kyllingfileter i strimler

1 løk i strimler

2 finhakkede hvitløk

1 finhakket chili

3 finstrimlede vårløk

1 ss revet ingefær

1 boks kokoskrem

2 dl kyllingbuljong

2 ss fishsauce

1 lime, kun saften

Litt finhakket koriander

Varm olje i en stekepanne eller wok på middels sterk varme, og stek kyllingstrimlene til de begynner å få en gyllen farge. Tilsett løkstrimler, hvitløk, chili, vårløk og ingefær. Hell på kokoskrem og kyllingbuljong. Kok opp, og tilsett fishsauce og limesaft. La det koke i ca. 5 minutter. Rør inn finhakket koriander og server thaiwok med kylling sammen med ris.

Du finner masse spennende mat fra Thailand her.

Thaiwok med kylling
Thaiwok med kylling

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese