Fiskeburger i pommes stripesbrød er laget med en blanding av malt og finhakket fisk. Den er saftig og har en nydelig dressing og burgerbrød, laget av pommes stripes og ost i vaffel- eller toastjern. Oppskriften gir 3-4 burgere.
Dressing:
3 dl crème fraîche
100 g majones
3 ss sweet chilisaus
1/2 ss srirachasaus
1 neve dill finhakket
1/2 sitron, kun saften
Salt og pepper
Bland alt sammen og sett kaldt til den skal brukes.
![Vår aller beste fiskeburger Vår aller beste fiskeburger](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000461.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Burgeren:
2 pk salma 190 g, Halvparten finhakket og resten most
1 egg
1/2 sitron, kun saften
1 finhakket chili
2 ss strøkavring
Salt og pepper
Finhakket bladpersille
Rør alt godt sammen og form runde burgere, som stekes i smør i varm stekepanne i ca. 2 min. på hver side.
![Vår aller beste fiskeburger Vår aller beste fiskeburger](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000454.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Pommes stripesbrød:
1 neve pommes strips
1/2 dl revet cheddar
Fordel pommes strips i varmt toast- eller vaffeljern og dryss osten over. Stek til osten er sprø og har fått fin farge.
![Vaffelchipsburgerbrød Vaffelchipsburgerbrød](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1100215.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Servering:
Legg burgerne i varme pommes stripesbrød sammen med f.eks. råkost, agurk, salat og bacon eller annet tilbehør du er glad i. Risle over dressingen og kos deg.
![Fiskeburger i Pommes stripesbrød Fiskeburger i Pommes stripesbrød](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000457.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.