Goen Hogey er en deilig salat fra Bhutan, som passer veldig godt til grillet og stekt kjøtt.
1 agurk, kjernen skrapet vekk med teskje og agurken delt i terninger
2 tomater i terninger
1/2 rødløk i ringer
2 ferske røde chili, finhakket
1 neve friske korianderblader, finhakket
2 vårløk, finstrimlet
100 g bhutansk ost, oppsmuldret (du finner oppskrift her)
1 ts malt Sichuan pepper
Salt
Legg alt i en bolle og rør godt. Goen Hogey kan gjerne stå i 15 minutter før servering, så smakene får satt seg.
![Goen Hogey Goen Hogey](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000176.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner mange spennende salater fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.