Gratinerte blåskimmelpoteter

Gratinerte blåskimmelpoteter er en velsmakende variant av fløtegratinerte poteter. Om du tror du ikke liker blåskimmelost, er det greit å vite at i denne retten blir den mer som et krydder.

10 poteter i tynne skiver ( jeg bruker ostehøvel)

1 pk blåskimmelost etter eget ønske

Pepper

1 boks fløte

1 pk reven ost, gjerne vellagret og flere slag

 

 

 

Legg potetskivene og blåskimmelosten i lag i en smurt, ildfast form.  Dryss litt pepper i mellom. Hell over 1 boks fløte og sett den i oppvarmet stekeovn, 200 grader i 1 time. Om det begynner å se tørt ut, tilsettes mer fløte. Strø over revet ost og stek videre i ca. 20 minutter til, til osten er gyllen.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese