Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak er sunn mat, som smaker godt til frokost, men den kan spises til alle måltider. Denne oppskriften er passe til 1-2 personer.
![Havregrøt Havregrøt](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1060446-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
1,5 dl havregryn
4 dl melk ev. vann
1 klype salt
Kok opp under omrøring og la det småkoke til ønsket konsistens, før du rører inn salt.
Mens grøten koker, skreller og skiver du en banan.
Fordel grøten i to boller og legg på bananskiver, rosiner og mandelflak.
![Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1060943-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.